Sommarträning

Under sommaruppehållet juni-augusti fortsätter träningen på frivillig basis för föreningens medlemmar. Sommarträningen är ett utmärkt tillfälle för alla medlemmar att tillsammans träffas och finslipa det man lärt sig under det gångna året under mer avspända former. Träningen genomförs under soliga dagar av föreningens medlemmar runtom i Göteborgs Området. Detta är ett bra tillfälle för allmänheten att titta på, och en möjlighet att ställa frågor. Sommarträningen bedrivs utan instruktör från föreningen.
 

Sommarträning 2023

2023 kommer Göteborg Shaolin att erbjuda gemensamma sommarträningar för alla (Barn, Vuxna, Nybörjare och Seniorer) inom stilarna Kung Fu och Tai Chi. Träningarna kommer ske under vår huvudinstruktör Shifu Shi Yan Wei. Är du ny eller intresserad av att börja? Vi erbjuder 1 gång gratis att testa på att träna någon av stilarna (se schemat nedan)!
 
Grupperna är av blandade utövare så finns ingen risk att känna sig ensam, välkommen till oss!
 
Kung Fu: Tisdagar Kl. 18:30-20:00
Torsdagar Kl. 18:30-20:00
Plats: Dalens Utegym, Slottskogen
 
Tai Chi: Måndagar Kl. 18:30-20:00
Onsdagar Kl. 18:30-20:00
Plats: Lusthuset, Botaniskaträdgården
 
Priset för sommarträningen kommer kosta 600 kr/person och är till en början med förlagt över Juni-Juli månad.
 
Shifu Shi Yan Wei, föddes 1981 i området Yingshang, Kina. Han är Shaolintemplets representant här i Sverige. Han är lärjunge till Shaolintemplets Abbot och är en av den 34:e generationens lärjungar och efter många års träning i templet innehar han titeln som fullfärdig stridsmunk. Han leder numera Göteborg Shaolin som huvudinstruktör och är även en landslagstränare för Sverige, och besitter flertalet meriter genom sina elever som tagit medaljer i flera internationella tävlingar, däribland Guld under EM 2022. Med en enorm kunskap inom Kung Fu, Tai Chi och Sanda kommer han leda sommarträningarna i år. Vill du lära dig mer om träningen vi erbjuder? Klicka in under våra flikar i huvudmenyerna ovan och leta efter ”Gong Fu” samt ”Tai Chi”.
 
 
Välkommen till föreningens interna Facebook grupp för snabbare information och kontakt vid frågor om sommarträningen och andra aktiviteter under sommaren. 
 
För vidare information och kontakt kan ni mejla info@shaolin.se